Delwedd:120px-FSS stari grb.gif

120px-FSS_stari_grb.gif((120 × 120 picsel, maint y ffeil: 5 KB, ffurf MIME: image/gif))

Crynodeb golygu

Ова слика представља логотип организације, објекта или догађаја, и заштићена је ауторским правом. Верује се да се коришћење слике логотипа у ниској резолуцији да би се илустровао чланак о дотичној организацији, објекту или догађају на Википедији на српском језику, која је хостована на серверима у Сједињеним Државама од стране непрофитне организације Задужбине Викимедије (енгл. Wikimedia Foundation), може подвести под поштену употребу по Закону о ауторском праву САД. Било која друга употреба ове слике, на Википедији или другде, може бити кршење ауторског права. Такође и неке комерцијалне употребе могу бити злоупотреба регистрованог заштитног знака (робне марке). За више информација погледајте Википедија:Неслободан садржај и Википедија:Лого.

Напомена: Коришћење логотипа овде не подразумева подршку организацији од стране било Википедије било Задужбине Викимедије, нити значи од. захтева подршку Википедије или Задужбине Викимедије од стране те организације.

Hanes y ffeil

Cliciwch ar ddyddiad / amser i weld y ffeil fel ag yr oedd bryd hynny.

Dyddiad / AmserBawdlunHyd a lledDefnyddiwrSylw
cyfredol10:15, 8 Awst 2019Bawdlun y fersiwn am 10:15, 8 Awst 2019120 × 120 (5 KB)Stefanik (sgwrs | cyfraniadau)Ова слика представља логотип организације, објекта или догађаја, и заштићена је ауторским правом. Верује се да се коришћење слике логотипа у ниској резолуцији да би се илустровао чланак о дотичној организацији, објекту или догађају на Википедији на српском језику, која је хостована на серверима у Сједињеним Државама од стране непрофитне организације Задужбине Викимедије (енгл. Wikimedia Foundation), може подвести под поштену употребу по Закону о ауторском праву САД. Било која друга употреба о...

Mae'r 1 tudalennau a ddefnyddir isod yn cysylltu i'r ddelwedd hon:

Metadata